Referencer

Vores referencer

Her på siden har vi samlet et udpluk af vores referencer. For disse firmaer leverer vi alt inden for SR og laver jernbanesikkerhedsplaner samt koordinering af sporspærringer, rådgivning ved byggemøder m.m. Du er velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at høre mere om netop dine muligheder.

Jernbanesikkerhedsplan til hele Danmark

RailSafe tilbyder allerede jernbanesikkerhedsplaner til mange store virksomheder i hele Danmark. Står din virksomhed og har brug for at få udført en jernbanesikkerhedsplan samt anlægsprojekter og vedligeholdelsesopgaver, står vores erfarne medarbejdere til rådighed. En jernbanesikkerhedsplan bruges for at få en fælles betegnelse for en jernbanesikkerhedsplan, jernbanesikkerhedsinstruktion, koordinerende jernbanesikkerhedsplan og jernbanesikkerhedsplan funktionskort. Vi sørger for at udarbejde jernbanesikkerhedsplanen og få den evalueret hos Sikkerhedskoordinatoren, så den bliver godkendt og samtidig overholder alle regler. Man skal som virksomhed bruge en jernbanesikkerhedsplan, når man skal have ændret i ens jernbaneinfrastruktur – dette kan være i tilføjelse af strækninger med kørestrøm, nyt signalsystem, regelændringer og andet.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Railsafe ApS, er du meget velkommen til at henvende dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt til os. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for dig.